Coachen in de natuur (voor professionals)

Waar loopt mijn pad heen? Welk beroep past goed bij mij? Waarom voel ik me zo? Hoe verwerk ik…
Wat heb ik NU nodig? In welke levensfase zit ik?
Hoe ga ik goed om met… vul maar in!

 

Training Natuurcoaching 

Maak in één efficiënte dag kennis met de basis van Natuurcoaching. Als natuurcoach gebruik je de natuur als bron van inzicht, heling en steun in het proces van jouw cliënt. Natuurcoaching gaat veel verder dan wandelcoaching alleen. Buiten coachen is wonderlijk effectief- en heerlijk voor jou als hulpverlener!

Inhoud training 

Deze compacte dagtraining bestaat voor 75% uit doen en ervaren en 25% uit theorie. We werken met spiegeling, synchroniciteit, natuursymbolen en oefenen hoe en wanneer we de seizoenen en elementen in kunnen zetten. Ook maak je kennis met loopmeditatie, je “heilige plek”, de fijnstoffelijke energie van bomen, planten en dieren en nog veel meer. Geschikt voor ervaren professionals met een open mind en hart, die een nieuwe energieke en efficiënte coachingstool willen toevoegen aan hun toolbox.

Na deze dag kun je direct met je cliënten de natuur in en de tools inzetten. Er is een terugkommoment na 6 maanden om scherp te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?

Professioneel coaches, counselors, therapeuten en andere hulpverleners met ruime werkervaring. De basis van personal lifecoaching en counseling wordt als bekend geacht.

Trainer, data & locatie

Chantal van Weezel heeft 14 jaar coaching en trainingservaring, waarvan 8 jaar natuurcoaching.

De eerstvolgende training vindt plaats in het najaar van 2020 in natuurgebied de Lange Duinen/Soesterduinen in Soest. Bij slecht weer in het Eemkloosterbos in Amersfoort. Terugkom evaluatie na 6 maanden.

Voor water wordt gezorgd, neem zelf je lunchpakket mee. Er is plek voor min. 4 en max. 12 deelnemers.

Investering

Bijdrage € 225,- (excl. BTW) per persoon.  

Ervaringen van voorgaande cursisten lees je bij de Reviews.