Gratis ontdekkingssessie

Een coachingstraject starten vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal en situatie aan iemand vertellen en je kwetsbaar opstellen is een grote stap. Het is geen teken van zwakte maar juist van kracht en moed! Ben je serieus geïnteresseerd in een coachingstraject (vanaf 1 maand)? Dan maken we eerst rustig kennis met elkaar.

Hoe gaat het met je?

Samen kijken we naar hoe het met je gaat en wat je graag wilt bereiken maar niet lukt- om wat voor reden dan ook. Ik bied je daarvoor een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek van een uur aan: de Ontdekkingssessie. Met een goed kopje koffie of thee vertel je waar je begeleiding bij zoekt en zoeken we uit wat je belemmert.

Wat wil je?

Wie ben jij echt? Waar voel je je prettig bij? Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik vul niets voor je in maar ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. Jij hebt de antwoorden en weet op een diep niveau, wat goed voor jou is. Je bent je daar wellicht nog niet van bewust door onbewuste blokkades die het zicht versluieren. We gaan samen op ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

Hoe verder?  

Na de ontdekkingssessie heb je een integraal overzicht van jouw leven op dit moment. Naar aanleiding van ons gesprek beslissen we of en hoe we verder gaan. Je traject kan ook gericht zijn op het omgaan met hoogsensitiviteit. Coachingsgesprekken vinden plaats in de sfeervolle, rustige praktijkruimte in Bilthoven of buiten in de natuur van de Soesterduinen (wandel/natuurcoaching).

Voor wie?

De ontdekkingssessie t.w.v. € 87,50 is voor jou gratis en vrijblijvend – dus kies je uiteindelijk toch niet voor een coachingstraject, dan is dat geen enkel probleem.
Wel vraag ik je om mijn tijd te respecteren – vraag dus alleen een ontdekkingssessie aan als je in principe van plan bent een coachingstraject (minimaal 1 maand, geen losse sessie) op te starten.

Coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit en is geen therapie of (vervanging van) psychologische of psychiatrische hulp. Als je hulp zoekt bij complexe psychische problemen zoals bijvoorbeeld een zware burn-out of depressie, traumaverwerking, angststoornis of verslavingen, raadpleeg dan je huisarts voor doorverwijzing naar een  voor jou geschikte zorgverlener. 

Ja, ik wil een afspraak voor een Ontdekkingssessie

Telefoonnummer *