Gratis

Gratis Ontdekkingssessie /  Intakegesprek bij opstart coachingstraject

Jezelf door iemand laten coachen doe je niet zomaar eventjes. Het vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal aan iemand vertellen is een grote stap. Het is geen teken van zwakte maar juist van kracht en moed.  En het levert je veel op! Ben je serieus geïnteresseerd in een personal coachingstraject van 3 maanden? Dan maken we natuurlijk eerst vrijblijvend kennis met elkaar.

 

Inhoud gesprek

We kijken naar hoe het met je gaat en wat je graag wilt bereiken in je leven en wat niet lukt- om wat voor reden dan ook. Met een kop koffie of thee vertel je waar je begeleiding bij zoekt en zoeken we uit wat je belemmert. Wie ben jij? Waar voel je je prettig bij? Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik oordeel niet en vul niets voor je in maar ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. We gaan samen op Ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

Hoe verder?  

Na deze Ontdekkingssessie heb je een overzicht van jouw leven op dit moment. Je beslist daarna of en hoe je verder gaat en wat jouw coachingsdoel is. Coachingsgesprekken vinden plaats in mijn rustige praktijkruimte in Amersfoort of buiten in de natuur van de Soesterduinen of het Eemkloosterbos (wandel/natuurcoaching).  

Voor wie?

Voor deze sessie van 1 uur betaal je € 50,- De ontdekkingssessie/intake is kosteloos voor mensen die serieus aan de slag willen en daarvoor een personal coachingstraject van 3 maanden boeken. Deze eerste sessie wordt dan verrekend met de kosten van je coachingstraject. Wil je liever een eenmalige, losse coaching sessie zonder vervolgtraject, al dan niet gericht op HSP,  bekijk dan hier de mogelijkheden.

Nog even dit: coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit en is geen therapie of (vervanging van) psychologische of psychiatrische hulp.
Zoek je hulp bij complexe psychische problemen zoals bijvoorbeeld een burn-out of depressie, traumaverwerking, angststoornis of verslavingen, raadpleeg dan je huisarts voor doorverwijzing naar een voor jou geschikte zorgverlener zoals een psycholoog of psychotherapeut. 

Telefoonnummer *