Gratis

Gratis Ontdekkingssessie

Een coachingstraject starten vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal aan iemand vertellen en je kwetsbaar opstellen is een grote stap. Het is geen teken van zwakte maar juist van kracht en moed om naar jezelf te kijken. En de beloning is immens! Ben je serieus geïnteresseerd in een coachingstraject van 3 maanden? Dan maken we natuurlijk eerst vrijblijvend en kosteloos kennis met elkaar.

 

Ontdekkingsessie

We kijken naar hoe het met je gaat en wat je graag wilt bereiken maar niet lukt- om wat voor reden dan ook. Ik bied je daarvoor een oriënterend kennismakingsgesprek van een uur aan: de Ontdekkingssessie. Met een goede kop koffie of thee vertel je waar je begeleiding bij zoekt en zoeken we uit wat je belemmert.

Als alles mogelijk was…

Wie ben jij echt? Waar voel je je prettig bij? Wat zou je graag willen met je leven als alles mogelijk was? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik oordeel niet en vul niets voor je in maar ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. Je hebt zelf de antwoorden en weet op een diep niveau wat goed voor jou is. We gaan samen op ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

Hoe verder?  

Na de ontdekkingssessie heb je een overzicht van jouw leven op dit moment. Na ons gesprek beslissen we of en hoe we verder gaan. Je traject kan gericht zijn op het omgaan met hoogsensitiviteit. Coachingsgesprekken vinden plaats in de sfeervolle, rustige praktijkruimte in Amersfoort of buiten in de natuur van de Soesterduinen (wandel/natuurcoaching).  

Voor wie?

De ontdekkingssessie t.w.v. € 87,50 is kosteloos voor mensen die serieus met zichzelf aan de slag willen en daarvoor een personal coachingstraject van 3 maanden overwegen. Wil je liever een eenmalige, losse coachingsessie zonder vervolgtraject, al dan niet gericht op HSP,  bekijk dan hier de mogelijkheden.

Nog even dit: mijn coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit en is geen therapie of (vervanging van) psychologische of psychiatrische hulp.
Zoek je hulp bij complexe psychische problemen zoals bijvoorbeeld een burn-out of depressie, traumaverwerking, angststoornis of verslavingen, raadpleeg dan je huisarts voor doorverwijzing naar een voor jou geschikte zorgverlener of b.v. burn-outcoach. 

Telefoonnummer *