HSP-Coachingstraject

Ben je hoogsensitief, of vermoed je dat? Zoek je meer rust en plezier in je leven? Meer energie? Wil je met hoogsensitiviteit een goed leven leiden dat bij jou past? Zonder 'label' maar wel met respect voor wie jij bent?

Wandel- en Natuurcoaching

In dit HSP-coachingstraject op maat coach ik jou om je sensitiviteit te herkennen, accepteren en er positief mee om te gaan. Pas dan  wordt het een persoonlijke kracht! Het coachingstraject geef ik jou 1-op-1 en bewust niet in een grote groep of on-line. In alle rust en ruimte in Centrum de Linde in Bilthoven, of lekker buiten in de natuur (wandelcoaching). Zo heb jij alle rust, ruimte en privacy voor jouw unieke traject. Het traject bestaat uit 6 diepgaande coachingsessies van 2 uur, verspreid over 3 maanden (of naar wens langer), gericht op hoogsensitiviteit in jouw situatie. Want dé HSP-er bestaat immers niet.  

Meer balans  

We kunnen kijken naar wat het feitelijk betekent om hoogsensitief te zijn. Naar het omgaan met prikkels zoals geluid, drukte enz. En ieder mens heeft onbewuste, beperkende overtuigingen. Dat zijn gedachten zoals: 'ik ben niet goed genoeg' of: 'ik ben overgevoelig'. 'Onbewust' betekent dat je niet weet dat het er is. Maar je gaat je er wel slecht door voelen! Ze kosten dus veel energie. Misschien heb je wel last van onverwerkte emoties of ervaringen? Of is een voortdurende vermoeidheid jouw grootste klacht. Misschien lukt het je niet om goede grenzen te stellen of voor jezelf op te komen? Wil je eigenlijk ander werk doen wat meer voldoening geeft? Loop je in je relaties tegen dingen aan?

Thema's  

 Inzicht in jouw hoogsensitiviteit, wat gebeurt er met je?
 Omgaan met prikkels, overprikkeling, vermoeidheid en intense emoties 
Hoe rust en herstelmomenten te creëren in jouw leven (ontspanning)
 Lichaams- en grensbewustzijn versterken via Rots & Water oefeningen
 Versterking van je IK-kracht en daardoor eindelijk duidelijkheid in: wat is van mij, wat is van de ander?
 Begrenzing en bij jezelf in je eigen energie blijven
 Beperkende emotionele ervaringen en overtuigingen over jezelf oplossen

Na dit traject heb jij gegarandeerd:

 meer zelfkennis, energie en levensvreugde ✓ tools voor ontspanning  ... en nog veel meer!

Wie coacht jou?  

Ik (Chantal van Weezel) weet nu ruim 20 jaar, vanaf 1997 -toen er in Nederland nog geen boeken waren over HSP- dat ik hoogsensitief ben. Toen ik studeerde, raadde iemand me  een nieuw Engels boek van Elaine Aron over HSP aan. Er vielen vele kwartjes en zelfs (toen nog 😉 ) guldens. Met vallen en opstaan heb ik van mijn hoogsensitiviteit in mijn leven en werk een talent gemaakt. Ik ben naast ervaren coach en trainer dus een HSP 'ervaringsdeskundige'. En kan me daardoor voorstellen waar je tegenaan kunt lopen in deze wereld.
Ik coach je graag op jouw unieke pad!

Eerst kennismaken

Voordat je je coachingstraject aangaat maken we eerst rustig kennis met elkaar. Om te kijken of we een klik hebben en jij op je gemak voelt. Ik bied je daarvoor een kosteloze en vrijblijvende Ontdekkingsessie aan. Na dit gesprek beslis je of je een HSP-coachingstraject start.