Over Chantal van Weezel

“Alles mag er zijn- anders was het er niet”

 

Mijn eigen pad (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’, wat ik meebreng in 14 jaar professionele coachingservaring. Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast een hulpverleningsstudie, in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik hou enorm van de natuur, wandelen, reizen en de zee en woonde daarom een paar jaar in Canada. Ook nu in Nederland vind je me vaak in de natuur.

Rust, warmte en vertrouwen

Ik combineer in mijn coaching & training reguliere vaardigheden met mijn sterke intuïtie en hoogsensitiviteit. In mijn coaching schep ik een sfeer van rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en verandering van perspectief.
Als coach ben ik empathisch en procesbegeleidend, niet sturend. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar ik met mijn intuïtie en open mind samen met jou tot de kern kom.

Achtergrond en werkervaring 

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Daarna volgde ik diverse coaching en trainingsopleidingen (details: LinkedIn). In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk. Naast mijn coachingspraktijk heb ik ook een praktijk speciaal voor kinderen. Ik blijf mezelf ontwikkelen via een intervisiegroep met vakgenoten, een coach voor mezelf, bijscholingstrainingen, lezingen en vakliteratuur. Het leven zélf blijft echter mijn grootste leermeester… Neem die eerste stap, stuur me een bericht en ik ontmoet je graag.