Over Chantal van Weezel

“Alles mag er zijn- anders was het er niet”

 

Nieuw-Zeeland 2018

Hallo, mijn naam is Chantal van Weezel (41). Mijn eigen pad is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’, wat ik meebreng in mijn ruim 13 jaar professionele coachingservaring.

Ik was al jong gefascineerd door het leven zelf en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast een hulpverleningsstudie, in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik combineer in mijn werk mijn reguliere vaardigheden met mijn sterke intuïtie. Ik hou van reizen en de zee, woonde en werkte een paar jaar in Canada, voel me een wereldburger en ben geïnteresseerd in verschillende culturen. Met veel plezier coach en train ik bijna full-time zowel kinderen als volwassenen. In mijn coaching schep ik een sfeer van rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en verandering van perspectief. Als coach ben ik procesbegeleidend, niet sturend. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar ik met mijn intuïtie en open mind samen met jou tot de kern kom.

Achtergrond en werkervaring 
In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Daarna volgde ik diverse coaching en trainingsopleidingen, voor details zie LinkedIn In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk. Ik blijf mezelf ontwikkelen via intervisiegroepen met vakgenoten, een coach voor mezelf, trainingen, lezingen, congressen en vakliteratuur. Het leven zélf blijft echter mijn grootste leermeester… Neem die eerste stap, stuur me een bericht en ik ontmoet je graag.