Reikibehandeling Amersfoort

Heb je behoefte aan ontspanning en energie?

Alles in het leven bestaat uit energie. Jijzelf dus ook… Stroomt jouw energie niet lekker en voel je je moe, gespannen, ben je hoogsensitief of hooggevoelig en snel vermoeid, emotioneel of overprikkeld of heb je andere klachten? Een Reikibehandeling voegt energie toe en lost energieblokkades op. Het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest wordt daarmee gestimuleerd. Je voelt je na een Reikibehandeling heerlijk ontspannen en energiek. Ook krijg je inzicht in de achtergrond van jouw klacht, zodat je gezonde(re) keuzes kunt maken voor jezelf.

Ik heb ervaring met Reikibehandelingen geven vanaf 1998 en ben vanaf 2002 Reiki Master (leraar). Wil je zelf leren om Reiki te geven? Volg een Reiki 1 cursus. Heb je deze al gevolgd en zoek je een nieuwe uitdaging? Volg de Reiki 2 cursus.

Je Reikibehandeling vindt plaats in het Eemklooster, een heerlijk rustgevende en inspirerende plek met een prachtig stil bos en tuin. Het is aan te raden om daar voor of na je behandeling even lekker te wandelen.

 

Een Reikibehandeling is geen vervanging van medische of psychologische zorg. Vraag bij klachten altijd advies aan je huisarts.