Reikicursus

Reiki (Japans: universele levensenergie) is een eenvoudige en tegelijkertijd diepgaande manier om je levensenergie in balans te brengen. Een Reikibehandeling geeft ontspanning, energie en inzicht.
Na een Reikicursus kun je jezelf en als je wilt anderen een Reikibehandeling geven. Reiki werkt met fijnstoffelijke energie. Je kunt het niet zien maar wel goed voelen! Het lost energieblokkades op.
Daardoor voel je je beter in balans en energieker. Je krijgt ook inzicht in de oorzaak van klachten en blokkades. Reiki heb je 'altijd bij je' omdat alles wat nodig is, is je afstemmen, je handen neerleggen en energie laten doorstromen. Ontvang de Reiki 1 initiatie (opening van het energiekanaal) en leer jezelf en anderen te behandelen met Reiki. Reiki 1 is de basiscursus.

Dagcursus op afspraak op een zaterdag of zondag. Incl. cursusreader, koffie/thee, persoonlijk Reiki certificaat en evaluatiemoment na 3 weken. Ook voor kinderen (Kiki tovert met Reiki).

Zeer ervaren (vanaf 1998) Tera-Mai™ Reiki Master Chantal van Weezel. Ik heb in de loop der jaren vele Reikicursussen, Reikimasteropleidingen en Reikibehandelingen mogen geven. Reiki is voor mij een 'basistool' en komt altijd weer terug in mijn leven. Ik deel de bijzondere, tijdloze kennis en ervaring graag met jou! Ga naar de Tarieven.