Coaching

Coaching is een laagdrempelige vorm van persoonlijke begeleiding. Als lifecoach betrek ik daar alle facetten van jouw leven bij zoals je werk, relaties, gezondheid, drijfveren, talenten enz. Ik help je bewust te worden van wie je van nature bent en op basis daarvan keuzes te maken in je leven. Duidelijk wordt wat je daar in je huidige situatie van weerhoudt. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken. Onbewuste blokkades worden bewust gemaakt en opgelost waardoor alles in je leven weer in beweging komt. Je gaat beter in je vel zitten waardoor je levenskwaliteit sterk verbetert.

Moeiteloze coaching

Mijn coaching is mede gebaseerd op Effortless Coaching. Deze vernieuwende vorm van ‘moeiteloze’ coaching is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit neurofysiologie en kwantumfysica over hoe onze wereld en wij in elkaar zitten:

1. Je bent óf in staat van verdediging/vlucht (stress) óf in staat van ontspanning, overgave en groei. Deze staat is terug te vinden in zowel je lichaam als je geest, zelfs tot op cel niveau
2. Lichaam en geest (body & mind) zijn één en beïnvloeden elkaar voortdurend (holistisch)
3. Alles en iedereen in het universum is energetisch met elkaar verbonden (éénheid) en deze fijnstoffelijke energie stroomt en verandert voortdurend. Hier tegenin gaan is onnatuurlijk en creëert blokkades.

We zullen dus niet alleen praten, waardoor het vaak een mentaal proces blijft maar het gehele lichaam erbij betrekken. Het is daarbij een prachtige setting om je coaching in de natuur te hebben.

Wat levert een coachingstraject op?

Na afloop van jouw coachingstraject heb je een goed beeld van wie je bent, waar je persoonlijke kwaliteiten liggen en wat jouw wensen zijn. Ook heb je zicht op wat jou belemmert en hoe je die belemmeringen kunt overwinnen. Je hebt meer zelfvertrouwen en zelfkennis en ervaart meer innerlijke rust, ruimte, energie en inspiratie. Je bent in staat bewust te leven en keuzes te maken die passen bij wie jij bent, bij jouw wensen en waar jij voldoening uithaalt in je leven. Hoe we dat gaan we doen? Lees verder