Werkwijze

De moeiteloze weg 

We zoeken met elkaar de weg terug naar het moeiteloze leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ons lichaam, ons hele systeem, werkt constant naar ‘homeostase’ toe, een evenwichtige gezonde situatie. Dit gaan we de ruimte geven en toelaten, we gaan ons ontdoen van alle overbodige ballast om vrij in het hier en nu te leven. Je leven begint al heel snel op te klaren en moeiteloos te voelen!

Ontdekkingssessie

We beginnen met een ontdekkingssessie van 1 uur. Die krijg je van mij kado, zodat je vrijblijvend en zonder risico kennis kunt maken. Is de persoonlijke ‘klik’ en het vertrouwen aanwezig dan maken we een afspraak voor een coachingtraject. We maken duidelijke afspraken in een Coachingsovereenkomst. Je betaalt een vast tarief per maand voor je sessies.

Korte coachtrajecten  

Ik werk in korte, effectieve trajecten. Vaak volstaan 3 maanden voor voldoende inzicht, energie, flow, verandering en levensverbetering. Je tekent een Coachingsovereenkomst voor 6 coachingsessies verspreid over 3 maanden. In overleg kan van deze frequentie worden afgeweken, b.v. door vakantie en ziekte waarbij van het totale aantal sessies (6) onder het contract niet wordt afgeweken. Bij dit 3-maandencoachtraject is de eerste maand met twee sessies een proefperiode. Na die tijd is annulering van je coachingstraject of restitutie van niet afgenomen sessies niet mogelijk. Verwacht je minder coachingsessies nodig te hebben? Boek dan een maandtraject of losse coachingsessies.

Hoe coach ik jou?

Co-Active Coaching in combinatie met mijn sterke intuïtie vormt de basis van mijn begeleiding. Co-Active coachen betekent dat ik naast jou sta en wij volkomen gelijkwaardig zijn. Ik kan geen problemen voor je oplossen maar ben ervan overtuigd dat ieder mens van nature creatief, vindingrijk en heel is. Je hoeft niet ‘gerepareerd’ te worden. Je bent heel goed in staat om je eigen antwoorden te vinden en te formuleren en je maakt je eigen keuzes. Verder ben ik als coach rustig, open-minded, hou ik van humor, heb ik veel levenservaring en kom ik snel tot de kern. Methodieken die ik gebruik: Hartcoherentie (ontspanning), The Work (beperkende overtuigingen), The Journey (de innerlijke reis), PMA (Progressive Mental Alignment), Rots & Water training (psychofysieke weerbaarheid en communicatie), Wandel en Natuurcoaching en Mind Eye Power (snelle oogbewegingen, vergelijkbaar met EMDR).

Aard van de coaching

Coaching helpt jou bij je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit en is geen therapie of (vervanging van) psychologische of psychiatrische hulp. Als je hulp zoekt bij complexe psychische problemen zoals een zware burn-out of depressie, traumaverwerking, angststoornis of drugsverslaving raadpleeg dan je huisarts voor doorverwijzing naar een psycholoog of andere geschikte zorgverlener.

Meer praktische informatie