Coachen in de natuur

Waarheen loopt mijn pad? Welk beroep past bij mij? Waarom voel ik me zo? Wat heb ik NU nodig? In welke levensfase zit ik?
Hoe ga ik goed om met hoogsensitiviteit (of… vul maar in!)

 

Maak in één dag kennis met de basis van Natuurcoaching. Als natuurcoach gebruik je de natuur als bron van inzicht, heling en steun in het proces van jouw cliënt.
Natuurcoaching gaat veel verder dan wandelcoaching… Buiten coachen is wonderlijk effectief- en heerlijk voor jou als hulpverlener!

Inhoud training 

Deze compacte dagtraining bestaat voor 75% uit doen en ervaren en 25% uit theorie. We werken met spiegeling, synchroniciteit, natuursymbolen en oefenen hoe en wanneer we de seizoenen en elementen in kunnen zetten. Ook maak je kennis met loopmeditatie, je “heilige plek”, de fijnstoffelijke energie van bomen, planten en dieren en nog veel meer. Geschikt voor ervaren professionals met een open mind en hart, die een nieuwe energieke en efficiënte coachingstool willen toevoegen aan hun toolbox. Na deze dag kun je direct met je cliënten de natuur in en de tools inzetten. Er is een terugkommoment na 6 maanden om scherp te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?
Professioneel coaches, therapeuten en hulpverleners met ruime werkervaring. De basis van personal coaching en counseling wordt als bekend geacht.

 

 

 

Docent, data & locatie

Chantal van Weezel heeft 13 jaar coaching en trainingservaring, waarvan 8 jaar natuurcoaching.
De eerstvolgende training vindt plaats op woensdag 5 september van 10.00-17.00 uur in natuurgebied de Lange Duinen/Soesterduinen in Soest

Voor water wordt gezorgd, neem zelf je lunchpakket mee. De training gaat door, er zijn nog plaatsen beschikbaar maar wacht niet te lang: er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Kosten

Bijdrage € 225,- excl. BTW per persoon. Er is een korting van € 50,- beschikbaar voor Effortless Coaches.

Aanmelden

Meer info & aanmelden kan via het contactformulier of de button hieronder.