Reikicursus Amersfoort

Reiki geeft ontspanning, energie en inzicht

Reiki (Japans: universele levensenergie) is een eenvoudige en tegelijkertijd diepgaande manier om zelf je levensenergie in balans te brengen. Een Reikibehandeling geeft ontspanning, energie en inzicht in de oorzaak van blokkades. Na een Reikicursus kun je jezelf en als je wilt anderen een Reikibehandeling geven. Reiki werkt met fijnstoffelijke energie. Je kunt het niet zien maar wel goed voelen- vaak als tintelingen of warmte in je handen. Het lost energieblokkades op. Daardoor voel je je beter in balans en energieker. Je krijgt ook inzicht in de oorzaak van klachten en blokkades.

Ontspanning voor hoogsensitieve mensen

Reiki is vaak een startpunt voor spirituele ontwikkeling en interesse. Reiki heb je ‘altijd bij je’ omdat alles wat nodig is, is je afstemmen, je handen neerleggen en energie laten doorstromen. Tijdens een Reikicursus ontvang je een initiatie: de opening van het energiekanaal. Je leert jezelf en anderen te behandelen met Reiki. Reiki 1 is de basiscursus. Omdat Reiki een zachtaardige, subtiele natuurlijke geneeswijze is, werkt het vaak uitstekend als ontspanningstherapie voor hoogsensitieve (HSP) mensen.

 

Ervaren Reiki Master

Zeer ervaren (vanaf 1998) Tera-Mai™ Reiki Master Chantal van Weezel

“Ik heb vele Reikicursussen, Reikimasteropleidingen en Reikibehandelingen mogen geven.
Reiki is voor mij een natuurlijke ‘basistool’ en komt altijd weer terug in mijn leven.

Ik deel de bijzondere, tijdloze wijsheid, kennis en ervaring graag met jou zodat ook jij er baat
bij kunt hebben in je leven. It’s in your hands…!”

 

Reiki 1 dagcursus voor volwassenen en kinderen

Volg ook een Reiki 1 dagcursus op afspraak, ook mogelijk op een zaterdag of zondag. Je krijgt een cursusreader met alle handposities, veel achtergrondinformatie, koffie/thee, en afsluitend een persoonlijk Reiki 1 certificaat en evaluatiemoment na 3 weken. Natuurlijk gaan we vooral veel oefenen en ervaren tijdens de cursus. Er is ook een cursus voor kinderen vanaf 8 jaar (Kiki tovert met Reiki).

Prachtige cursuslocatie in de natuur

Jouw Reikicursus vindt plaats op een prachtige, rustige en passende locatie middenin de bossen in het voormalig Eemklooster in Amersfoort.

Je kunt een individuele Reiki cursus boeken of in eigen groepsverband (vriend(in), partner, familielid enz) de cursus volgen.